Welkom bij Goverde Groep. Al 85 jaar uw mobiliteitspartner.

Dutch Limousine Service brengt u verder. Wij zijn een organisatie door mensen, voor mensen. Een familiebedrijf met gevoel voor verbondenheid en verantwoordelijkheid. Wij zijn één van de grootste aanbieders van personenvervoer in het westen van Noord-Brabant.

Sinds 1934 verzorgen wij met persoonlijke aandacht alle vormen van professioneel personenvervoer in heel Nederland. Dit doen wij met een uiterst modern wagenpark van ruim 100 voertuigen en goed opgeleide, ervaren chauffeurs en planner. Samen verder.

vignet logo

DUTCH LIMOUSINE SERVICE

Hollandse nuchterheid

in een glamour jasje

Onze professionele organisatie, ervaren om u ter zijde te staan voor evenementen, feesten, delegatie en zakelijk directievervoer.

Dutch Limousine Service is onderdeel van Goverde Groep. Een organisatie die al 85 jaar personenvervoer organiseert voor individuen, groepen, bedrijven, scholen en zorginstellingen.

Wat onze grootvaders vanaf 1934 zijn gestart, zetten wij tot op heden voort. Met volledige overgave, mensgericht, betrouw- baar en altijd beschikbaar.

Andere onderdelen van Goverde Groep:

Taxi Goverde
Goverde Exclusive
Garagebedrijf Goverde

Betrokken en zorgzaam
U stapt bij ons in de wagen. Dan mag u verwachten dat u veilig bent en wij goed voor u zorgen. Uw reservering krijgt onze volledige aandacht. We luisteren, denken mee en schakelen snel. Dat is onze belofte aan u; Jan en Harry.

Fotoalbum

Klanten vertellen

Nog snel aan het einde van de dag een VIP-bus gehuurd voor de volgende dag, mijn dank voor de flexibele en snelle service. Tevens mijn complimenten aan de chauffeur voor zijn rustige rijstijl.

Vip wagen huren gemeente

Robert de Wit - VIP-bus

Wij zijn fan van New York. Hoe leuk is het dan om tijdens het bedrijfsuitje rond te cruisen in een echte New York taxi. Geweldige dag gehad.

groepsuitje gele taxi

Erik Zwagermans - New York Checker

Tijdens het 25 jaar jubileum van mijn ouders hebben we als verrassing Dutch Limousine Service ingehuurd. De unieke Opel Blitz had genoeg zitplaatsen voor de familie en het viel wel op. Chauffeur was op tijd, uiterst vriendelijk en zag er verzorgd uit. Een groot aandeel aan een onvergetelijke dag.

Koen Versteeg - Opel Blitz