Natuurlijk zorgen wij voor veilig en verantwoord trouwvervoer en feestvervoer.

Onze luxe wagens gaan af en toe weer de weg op, al is het door de strenge regels lastig om alle wagens te kunnen inzetten.  Deze maanden is voor ons bedrijf een grote uitdaging, maar alle chauffeurs en medewerkers houden de moed erin en gaan er alles aan doen om uw bijzondere dag extra feestelijk te maken. We brengen u veilig naar uw locatie. Natuurlijk met onze zorgzaamheid en betrouwbaarheid. Maar nu wél met een paar extra regels waar wij ons nu eenmaal aan willen houden. Voor uw gezondheid. Voor onze gezondheid. Welkom bij Dutch Limousine Service.

Sinds 1934 verzorgen wij met persoonlijke aandacht alle vormen van professioneel personenvervoer in heel Nederland. Dit doen wij met een uiterst modern wagenpark van ruim 100 voertuigen en goed opgeleide, ervaren chauffeurs en planner. Samen verder.

Toch een feestelijk tintje

aan een bijzonder moment

> In het filmpje over onze coronamaatregelen in de 8 persoons VIP-bus.

UPDATE: Het dragen van een MEDISCH mondmaster is verplicht per 08-02-2021

Meer personen? Ons wagenpark VIP-bussen is uitgebreid met 13, 16 en 19 persoons bussen

In al onze VIP-bussen een Hextio luchtfilter

Hextio zuivert en steriliseert luchtdeeltjes. Het helpt de verspreiding van griep voorkomen. Een extra fijne functie is de ontgeuringsfunctie, waardoor de lucht altijd fris blijft. Materialen die gebruikt worden: Carbon filter, HEPA filter, sterke UVC lamp, 10x TIO2 filters, gespiegeld aluminium, luchtvervuiling sensor, BLDC Sirocco-ventilator, IR-afstandsbediening.
binnenzijde van hextio

Veilig reizen in onze VIP-bussen en VIP-wagens
Onze Mercedes-Benz E-klasse wagens zijn voorzien van een veilige transparante scheidingswand. Neem plaats achterin zodat de 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden. Management en delegaties reizen veilig in onze VIP wagens.

Hexio luchtfilter voor ververste lucht tijdens uw reis
Al onze VIP-bussen zijn uitgerust met een Hextio luchtzuivering. Het speciaal voor deze ruimtes vervaardigde systeem verbetert de luchtflow, waarbij ook de kleinste luchtdeeltjes gezuiverd worden. De lucht wordt gefilterd door UVC lampen, opgesteld in een matrix van titaniumdioxidefilters.

De lucht die de Hextio in komt, gaat door 2 fases heen om het beste resultaat te behalen, zuivering en sterilisatie.

  • Het HEPA filter en het koolstoffilter halen de grootste deeltjes uit de lucht.
  • In de sterilisatiekamer wordt de ultraviolette straling en oxidatie gemaximaliseerd om de schoonste lucht te leveren.

Ik ben Johan, uw Dutch Limo adviseur. Kan ik u helpen?

Adviseur Johan

Wij zijn iedere dag bereikbaar en geven u persoonlijk tips en advies. BEL Johan of Dennis: 0168-404040. Wij regelen uw specifieke wensen en meest ideale voertuig.

vignet logo

DUTCH LIMOUSINE SERVICE

Hollandse nuchterheid

in een glamour jasje