Zakelijk VIP vervoer

Boardmeeting? Wij verzorgen het VIP vervoer van uw directieleden vanaf aankomst op internationale luchthavens naar vergadering op uw hoofdkantoor. Wenst u uw gasten op luxe wijze als VIP te vervoeren met eigen chauffeur, waarbij privacy en comfort van groot belang zijn, dan kunnen wij voorzien in het vervoer.

VIP auto met chauffeur

Wilt u een VIP auto met chauffeur huren, dan heeft u bij Limo.nl de keuze uit een uitgebreid wagenpark met zowel stretched limousines en luxe, zakelijke modellen. De ervaring leert dat gasten na een lange vlucht behoefte hebben aan zakelijk voertuig met voldoende privacy en ruimte om belangrijke stukken door te nemen of de laatste e-mails te kunnen lezen.

Aan ons de taak ervoor te zorgen dat uw gasten op tijd en relaxed arriveren op de gewenste vergaderlocatie. Wij kunnen met onze zakelijke voertuigen en bijbehorende nette en correcte VIP chauffeurs hier ruim aan voldoen. Doordat wij over een bijzonder en gevarieerd wagenpark beschikken, kunnen we nagenoeg alle vormen van zakelijk VIP vervoer aanbieden!

Bekijk ook deze auto's