Zakelijk vervoer

Dutch Limousine Service weet als geen ander uit ervaring wat in het zakelijk segment de behoeften voor vervoer zijn. Daarom bieden wij diverse vervoersoplossingen voor zakelijke doeleinden op hoog kwaliteitsniveau. Of het nu gaat om eenmalig directievervoer of voor een speciale gast, discreet business 2 business vervoer is ons vak!

Bij zakelijk vervoer is het essentieel om overeenkomstig gemaakte afspraken de beste service te bieden. In het belang van de zakenvrouw en / of zakenman is het essentieel om op afgesproken tijden en plaatsen diensten aan te bieden.
Dit vraagt om een goede afstemming vooraf en betrouwbare uitwisseling van informatie op bijzonder discrete wijze.

Directievervoer van Limo.nl

Wilt u een zakelijk auto met chauffeur huren, dan zullen wij hier ruim aan voldoen met onze zakelijke voertuigen en bijbehorende nette en correcte chauffeurs. Niet alleen voor directievervoer, maar bijvoorbeeld ook voor besturen van overheidsorganisaties, buitenlandse delegaties etc. bieden wij graag onze diensten aan.

Met belangstelling luisteren wij naar uw wensen en zullen u hier graag in bijstaan en ondersteunen.
Daar wij over een bijzonder en gevarieerd wagenpark beschikken kunnen wij nagenoeg alle vormen van zakelijk vervoer aanbieden!

Bekijk ook deze auto's