Mobiel menu

 

Switch to Desktop version

Mercedes - Benz Viano

Deze MB Viano in luxe uitvoering is een multifunctioneel voertuig pur-sang. Deze elegante MPV is de oplossing als het gaat om vervoer op stijlvolle wijze, waarbij comfort, ruimte en luxe hand in hand gaan. Met deze auto die plaats biedt aan maximaal 6 personen, kunnen vele vervoersoplossingen worden geboden, echter is bij uitstek geschikt voor zakelijke doeleinden. Door efficiënte opstelling van comfortabele, luxe lederen stoelen, is er sprake van een dusdanige situatie dat u uw vergadering of bespreking onderweg voort kunt zetten. Opties als airco en privacy -glas zijn voorzien. Daarnaast is deze auto bijzonder geschikt voor o.a. luchthavenvervoer, en werkbezoeken op locaties. Kortom een bijzonder representatieve auto zowel voor zakelijk alsook particuliere vervoersoplossingen.

Bova Benelux Touringcar

De Bova Benelux Touringcar is een pracht van een touringcar uit het jaar 1973. Deze bus biedt plaats aan maximaal 54 personen. Na een ingrijpende restauratie is deze touringcar nu inzetbaar voor het vervoer van uw (personeels)vereniging of uw daggasten op uw feestdag. Zo is deze Bova ideaal als unieke trouwauto voor je trouwdag. Ook kunt u bij ons terecht voor speciaal vervoer en projectvervoer. Vraag ons vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Limo.nl heeft ervoor gekozen om het uiterlijk van de bus terug te brengen zoals deze in de jaren zeventig heeft geopereerd en ook het interieur is in de oorspronkelijke staat teruggebracht. Door de warme kleurstelling en de magnifieke afwerking krijg je zin om met deze Bova Benelux Touringcar er lekker op uit te trekken. Oude tijden van schoolreisjes en korte busvakanties herrijzen en zullen zeker mooie herinneringen oproepen.

Voor de liefhebber van het restauratieproces en historische gegevens klik hier.

Mercedes-Benz Sprinter huren

Met een gezelschap op pad? Overweegt u dan het huren van een VIP-bus voor 8 personen. Deze Mercedes-Benz Sprinter kunt u huren bij Limo.nl en is van alle gemakken voorzien. Het voertuig geeft u de gelegenheid om tijdens de reis comfortabel met elkaar te overleggen of een presentatie te geven met behulp van aanwezige multimedia.

Bent u met 8 of meer personen? Bij ons kunt u ook een 16-persoons Mercedes-Benz VIP-Touringcar huren! Uiteraard zijn deze VIP-bussen ook van alle luxe en gemakken voorzien. Neem contact met ons op meer informatie over de Mercedes-Benz Sprinter of een offerte op maat. 

Sfeerimpressie van deze auto:

 

Ford Mustang huren

Door bij Limo.nl een Ford Mustang te huren kunt u op sportieve wijze ultiem genieten van deze opmerkelijke krachtbron met zijn karakteristiek uiterlijk. De echte Mustang-liefhebbers bieden wij de mogelijkheid om zelf deze auto te besturen. In deze cabrio uit 1966 voel je dat je jongensdroom alsnog in vervulling gaat!

Ford Mustang Cabrio 1966

Deze Ford Mustang 1966 straalt van binnen en van buiten nog dezelfde sfeer uit als in tijden van zijn eerste eigenaar. Het maakt niet uit waarvoor u de Ford Mustang wilt huren, met deze auto bent u zeker van een onvergetelijke dag! Voor meer informatie over onze Ford Mustang verhuur en voor een prijsopgave op maat neemt u contact met ons op

Sfeerimpressie van deze auto:

Bekijk ook deze auto's