VIP touringcar

Een VIP touringcar is de ideale oplossing voor het vervoer van uw zakendelegatie. Met de grootste zorg vervoert Limo.nl uw gasten vanaf internationale vliegvelden naar de gewenste bestemmingen.

Door het luxe interieur, comfort en onze speciaal opgeleide chauffeurs, kunnen wij u het gewenste totaalpakket aanreiken. Onze chauffeurs spreken meerdere talen en zijn briljant in topografische kennis. De VIP touringcar bied plaats aan 16 tot 19 personen. U heeft de beschikking tot luxe lederen, verstelbare fauteuilles, privacyglas, airconditioning en dvd-apparatuur. Daarnaast bieden wij (beperkte) mogelijkheid tot het serveren van warme en gekoelde dranken. Met deze voertuigen onderscheiden wij ons op de vervoersmarkt.

Vervoer in luxe touringcar tijdens verblijf

Gedurende het verblijf nemen wij u zorg uit handen door uw gasten op klantvriendelijke wijze te vervoeren in een luxe touringcar. Hieronder verstaan we vervoer naar hotels, meetings, projecten op verschillende locaties enzovoorts. Na de meeting nog met uw gasten naar een restaurant? Niets is ons teveel.

Om het bezoek op succesvolle manier te laten verlopen overleggen wij graag met op welke wijze wij u hiermee van kunnen zijn. Dit vervoer heeft vaak zowel een zakelijk als toeristisch karakter. Uiteraard zijn onze VIP touringcars ook bijzonder geschikt voor uw werkbezoeken in het buitenland en voor meerdaagse reizen. Wij maken reizen op deze manier wel heel comfortabel. Wilt u een luxe touringcar huren, maar bestaat uw delegatie uit meer dan 19 personen? Wij beschikken over voldoende connecties om ook grotere touringcars aan te kunnen reiken.

Bekijk ook deze auto's